logo Shine Residece 3 - Fundeni
0745.815.432
0754.054.412Apartamentele din Complexul Shine Residence 3 - Fundeni se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile, contorizate separat per fiecare apartament. Finisajele din acest ansamblu rezidential sunt unele de calitate superioara, de la firme cu renume pe piata din Romania si din Europa.


  Lift Kleemann;


  Centrala termica de la Romstal;


  Calorifere de otel de la Romstal;


  Usi de interior marca Bella Casa;


  Usa metalica la intrare in apartament;


  Tamplarie PVC cu geam termopan cu lowE, pentacameral;


  Gresie si faianta de la Cesarom;


  Parchet trafic intens de 8 mm;


  Obiecte sanitare si mobilier baie;


  Terase si balcoane placate cu gresie de cea mai buna calitate;


  Interfon.Apartamentele au inclus in pret TVA (TVA-ul este 5%, in conditiile prevazute de lege) si sunt oferite spre vanzare si cu posibilitatea personalizarii interioare a finisajelor apartamentului achizitionat, dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, vopseaua lavabila, daca rezervarea apartamentului se face din timp.


Nota: Toate descrierile si schitele incluse sunt cu scop ShineResidence2, 4.0kBstrict de prezentare. Ele nu pot crea obligatii legale sau contractuale intre dezvoltator si client, a caror relatie juridica va fi reglementata exclusiv de prevederile unui contract sau antecontract, incheiat in mod valabil intre parti.