logo Shine Residece 3 - Fundeni  
0745.815.432
0754.054.412


Shine Residence I - Gura Siriului


Compexul de apartamente Shine Residence I - Gura Siriului a fost primul ansamblu rezidential dezvoltat de societatea noastra, sub acest brand.


Shine Residence I, a fost inceput si vandut integral, pana la finele anului 2009, astfel devenind caminul a 30 de familii. Faptul ca apartamentele din acest imobil, au fost cu adevarat apreciate de clientii nostrii, ne-a intarit decizia de a incepe constructia celui de-al doilea ansamblu rezidential, Shine Residence II, din strada Vasile Lascar nr 143 in sectorul 2.


Cumparatorii apartamentelor din Shine Residence I Gura Siriului, au beneficiat de finisaje de calitate superioara, de spatii generoase, compartimentari practice si luminozitate optima in locuintele lor.


Nota: Toate descrierile si schitele incluse sunt cu scop ShineResidence2, 4.0kBstrict de prezentare. Ele nu pot crea obligatii legale sau contractuale intre dezvoltator si client, a caror relatie juridica va fi reglementata exclusiv de prevederile unui contract sau antecontract, incheiat in mod valabil intre parti.